RSS

Сила правду не познаје

04 апр

И тако, Ештонова је 2. априла 2013. испратила Приштинску и нашу делегацију својим кућама да добро размисле шта им је чинити. Тачи не мора ништа да брине, јер силна Европа и још силнија Америка су на страни Приштине, а ми смо сами. То су нам поручили ови моћни западњаци пред одлазак да би од нас изнудили сагласност да више нисмо држава, већ да смо банана република. А банану може свако да гули.

Ови се питају, а не Приштина

Ови се питају, а не Приштина

Овај догађај има сличности са 25. мартом 1941. када је Краљевина Југославија под великим притисцима пришла Тројном пакту. У тој причи негативци су били Немачка и Италија, а то је данас ЕУ на челу са најмоћнијом од њих – Немачком и великим светским жандаром – Америком. Косовски Албанци су успели да правду поткупе на све могуће начине и придобили су Западне силе на своју страну. Они не праве уступке, јер су им тако рекли њихови ментори у ЕУ и САД, очекују само да Србија попушта до краја.

У нашем народу постоји веровање да се свака школа плаћа. То и ја мислим. Учитељица Ештонова у име Западних сила је послала нашу делегацију у ћошак док не буду спремни да дају све што имамо зарад климаве двојке у дневнику. Двојке, хеј! Као да је овај њен разред једини у школи, као да не можемо да се пребацимо у други или у неку другу школу.

bezdobrogdatumaТолико инсистирање на датуму за прикључење ЕУ је као да лупате главом у зид очекујући да ће зид да попусти. Кобајаги у питању су средства која ће нам помоћи да спречимо да цела земља пропадне. А ко ће нам дати новац на лепе очи? Нико, они који улете са новцем само ће купити све што вреди у овој земљи и опет нећемо имати ништа. Бићемо потпуно освојени на економском основу.

Оно што Хитлеру није успело бруталном силом, успеће Ангели Меркел и осталим Евро-потрчцима. Бићемо робови.

Када, на пример, тражите друштво за кошарку, нећете ваљда прихватити да уђете у друштво силеџија који вас ниподаштавају, лупају вам шамаре и уврћу вам руке? Очекујете поштовање, а не уцене и притиске. Очекујете једнак третман. Ако пристанемо на уцене као држава, прича о смаку света ће постати реална, Србија ће бити најгора територија на свету, без икаквог реда, закона, права и слобода. Превелика цена за шаку магле звану ЕУ.

Када се Европска Унија распадне, а на то нећемо чекати много, онда ћемо се питати да ли је све ово вредело труда да се толико напињемо да у њу уђемо. Убеђен сам да није вредело ни помисли, а камоли труда.

Еј, баба, одјеби бре више.

Еј, баба, одјеби бре више!

Процес интеграције са ЕУ је лош за све који су накнадно у њу ушли, а Чеси су рецимо сада највећи евроскептици. Придруживање са ЕУ би значило да пропаднемо као држава, то ће се уколико ови наши главоње наставе са тврдим ставом да Европа нема алтернативу и десити.

Знам да немам моћ да ме чују наши политичари који одлучују уместо мене и свих нас, али подсвесно им кажем: не прихватајте ово што ЕУ, САД и Приштина траже од вас, не прихватајте у име правде, јер то је погрешно. Одбаците све ултиматуме зарад неких датума и приступних фондова. Не будите запамћени као издајници своје земље.

Обрачунајте се са криминалом и изградите јаку државу Србију, а Европску Унију заборавите. Запад није за правду, није за истину, није за будућност. Није за нас.

Advertisements
 
Оставите коментар

Објављено од стране на 4. априла 2013. in EBPO

 

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s