RSS

О мени

Добродошли на мој блог.

Моје пуно име је Игор (Иван) Вујичић, а рођен сам 1973. године у Бијелом Пољу, Црна Гора. По струци сам инжењер машинства, а диплому сам стекао на Вишој техничкој машинској школи у Земуну, смер производни менаџмент.

По занимању сам предузетник, али нажалост, не у струци. Раније сам радио на разним пословима: као пекар, продавац, магационер, сервисер графоскопа, експедитер, оператер на рачунарима, комерцијалиста, курир. Од страних језика говорим Енглески, а углавном ми служи да информације нађем на самом извору.

Спорт ме оплемењује, а трчање поготово. Раније сам тренирао и карате. Спорт мени даје осећај када стрес и све негативно једноставно нестаје, а на лице се враћа осмех. Здраво је имати вентил и лек за свакодневне проблеме, а ово је мој.

Волим природу у свим годишњим добима, а посебно пролеће. Волим чист ваздух, планине и равнице, језеро и реке, кишу и сунце. Возим само када морам, а преферирам шетњу. Поштујем све људе и трудим се да будем пријатељски настројен према свима. Верујем да и мене људи цене због тога и то ме такође чини срећним. Волим да потакнем некога на размишљање о неким обичним стварима које људи обично узимају здраво за готово.

Понекад маштам, слушам музику, када се опустим и заборавим на време. Рок и поп су за мене права ствар. С обзиром да моја лепша половина воли домаћу музику, слушам и то. Не схватам људе који воле да се завлаче у задимљена прегласна места на којима се слуша стомаком, а не ушима. Ипак, бубне опне ће вам требати и догодине. Филмове волим, али само понекад. Најбољи део Дневника је временска прогноза. Документарне емисије су ми занимљиве, волим науку, достигнућа и историју. Политика је губљење времена, а о свима онима који се тиме баве, мислим су идиоти који немају додира са реалношћу, пијавице које сисају крв народа.

О Европи и Америци немам високо мишљење, они су нас бомбардовали 1999. и ја као треба да их волим? Безвезе. Тада сам био војник на одслужењу војног рока и свакодневно слушао дивљање њихових авиона на мом небу. Волим то небо и птице од крви и меса које њиме лете. Волим песме, а и сам их пишем. Инсипирација ми је промењива и зависи од обавеза. Проналазим је у осмеху моје драге и другим ситницама које живот значе.

Боже здравља, а снаћи ћу се за остало. Поздрав свима!

Advertisements
 

Затворено за коментаре.